Επιλογή γλώσσας
  • BK3 Digital Cutter

BK3 Digital Cutter

iECHO BK3 / TK3S

BK3 HIGH SPEED DIGITAL CUTTING SYSTEM

IECHO High Precision Digital Cutting System

Το μοντέλο BK3 της iECHO δίνει τη δυνατότητα στο χειριστή να πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών μετεκτύπωσης και finishing με υψηλή ακρίβεια, ταχύτητα και ευκολία. Με διαστάσεις τραπεζιού που ξεκινούν από 130*170εκατοστά έως και 320*550εκατοστά, το BK3 κόβει σκληρά και μαλακά υλικά, κάνει πλαγιοκοπές υψηλής ποιότητας σε foam boards και reboards, χαράζει και κόβει αυτοκόλλητα και χαρτί αναγνωρίζοντας τα σημάδια κοπής της εκτύπωσης. Επίσης, χρησιμοποιείται ευρέως στην συσκευασία και την κυτιοποιία (για δείγματα αλλά και παραγωγή) πραγματοποιώντας με ακρίβεια πίγκμανση, κοπή και χάραξη. Το κοπτικό BK3 αυτοματοποιεί πλήρως την παραγωγική διαδικασία καθώς διαθέτει σύστημα φόρτωσης και συλλογής υλικού (φύλλου και ρολλού). Το κοπτικό της iECHO είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην σύγχρονη εποχή για κάθε επιχείρηση επιγραφοποιϊας, εκτύπωσης και συσκευασίας. 

Efficient Cutting Heads

Με 3 κεφαλές για τοποθέτηση εργαλείων, το BK3 κόβει ή χαράζει ή συνδυάζει 3 εργασίες (π.χ. πλαγιοκοπή, πίγκμανση, κοπή) με μέγιστη ταχύτητα 1μέτρο το δευτερόλεπτο (6 φορές γρηγορότερα από τον άνθρωπο)! κάτι που απαλλάσει την επιχείρησή σας από το άγχος της καθυστέρησης στις μετεκτυπωτικές εργασίες. Τα διαθέσιμα εργαλεία είναι: Router υψηλών στροφών, oscilating knife (παλμικό μαχαίρι), drag knife, εργαλείο πίγκμανσης, V-CUT (πλαγιοκοπή), εργαλείο για κοπή/επεξεργασία υφασμάτων και πολλά άλλα.

Precise Automatic Positioning System

Η κάμερα δίνει στο κοπτικό τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τη θέση των υλικών ώστε να λύνονται θέματα λάθους τοποθέτησης ή παραμόρφωσης στην εκτύπωση. Επίσης με το διάβασμα των σημείων κοπής, η διαδικασία επεξεργασίας εκτυπωμένων υλικών γίνεται απλά, γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια!

Ασφάλεια

Η iECHO διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ώστε να διασφαλίζεται απολύτως ο χειριστής και η ομαλή λειτουργία του κοπτικού. Με safety buttons σε 4 σημεία του τραπεζιού και σε 4 σημεία πάνω στη γέφυρα του κοπτικού, διακόπτεται η λείτουργία άμεσα και αυτόματα σε περίπτωση που χρειαστεί. 

IECHO Automatic Knife Initialization

Με τον αισθητήρα ύψους, οι κεφαλές αναγνωρίζουν αυτόματα την απόσταση του εργαλείου από το αντίστοιχο υλικό και από το τραπέζι, ώστε να πραγματοποιηθεί με απόλυτη ακρίβεια η εκάστοτε κοπή ή χάραξη. 

Αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία

Το σύστημα με ιμάντα (conveyor belt system) δίνει την ευχέρεια στο χειριστή να φορτώνει και να επεξεργάζεται υλικά (ή ρολλά) με μήκος μεγαλύτερο από αυτό του τραπεζιού εύκολα και με ταχύτητα, γλιτώνοντας χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα του.

Ibrightcut, the newest operation software for sign & graphics industry.

QQ截图20150427154616

Material Library / ''Βιβλιοθήκη υλικών''

Το πρόγραμμα κοπής/επεξεργασίας Ibrightcut διαθέτει στη μνήμη του αρκετά υλικά και μεθόδους κοπής για εργασίες της επιγραφοποιϊας, της εκτύπωσης και της συσκευασίας. Φυσικά ο χειριστής μπορεί να εμπλουτίσει το ibrightcut με τις μεθόδους κοπής για όλα τα υλικά με τα διαφορετικά εργαλεία που χρησιμοποιεί, ώστε να επιταχύνει την παραγωγική του διαδικασία. Επίσης, στην βιβλιοθήκη του προγράμματος ο χειριστής θα βρει το προτεινόμενο εργαλείο (μαζί με το κατάλληλο μαχαίρι και τις παραμέτρους του) ανάλογα με το υλικό που θα επεξεργαστεί. 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά BK3

QQ截图20150427155249

Επισκεφτείτε σχετικό url |

Τελευταία Eνημέρωση: 14/11/2018